Művelődési
Központ
2021. október 01.
Idősek napja jubileummal

Az idősek napja keretében 2021. október elsején a művelődési központban megemlékeztek a Városi Nyugdíjas Klub fennállásának 35. évfordulójáról. A szervezet elmúlt három és fél évtizedéről készült fotókból kiállítást rendeztek az aulában.

A szépkorúakat Siklósi István polgármester köszöntötte. Felhívta a figyelmet arra, hogy Magyarországon minden ötödik lakos idős, azaz betöltötte a 60. életévét. Hangsúlyozta, az életben a legfontosabbak az emberi kapcsolatok erőssége, egy-egy közösséget ez tart össze.  

 

Borgula Györgyné az idősek klubja vezetője visszaemlékezésében elmondta, 1984-ben alakultak meg, azaz 37 éve, de a pandémia nem tette lehetővé, hogy időben megünnepeljék az évfordulót. Megfogalmazta, felkarolják az egyedül maradókat, nekik találkozókat, kirándulásokat szerveznek, megünneplik a jeles napokat.

 

Sövegjártó Áron operettslágerekkel és örökzöld táncdalokkal szórakoztatta az ünnepelteket, meg is énekeltette, táncoltatta őket. A rendezvény végén süteménnyel és teával vendégelték meg az időseket.

GALÉRIA