Művelődési
Központ
2022. október 01.
Poór Péter énekelt a szépkorúaknak

Az idősek világnapja alkalmából 2022. október 1-én a művelődési központban koncertet adott az 1967-es Táncdalfesztiválban országosan ismertté vált Poór Péter. Az ünnepelteket Siklósi István köszöntötte.

A polgármester hangoztatta, az idős kort is mindenki másképp éli meg, talán az a közös tapasztalat, hogy az évek számával egyre bölcsebbé válunk. Belátjuk a korábban elkövetett hibáinkat. Siklósi István megfogalmazta, születésnapjuk alkalmából örömmel köszönti a 90, 95 vagy 100 éveseket. Faggatja őket a hosszú élet titkáról, és általában azt a választ kapja, hogy egész életükben, még idősen is dolgoztak. A polgármester azt kívánta a szépkorúaknak, hogy érezzék fiatalnak magukat, éljenek családjuk körében derűsen.

 

Poór Péter 1967-ben Utánam a vízözön című dalával tűnt fel, a következő évben a Piros tulipánnal aratott nagy sikert. Slágerei közül a Fekete vonat című dal aranylemez lett. Az énekes jelenleg is aktívan koncertezik. A legismertebb dalaiból adott elő válogatást. A szépkorúak örömmel tapsoltak a jól ismert nótákra.

 

A műsor után az Orlai-ház kaláccsal és meleg teával vendégelte meg az ünnepelteket.

GALÉRIA