Művelődési
Központ
2023. április 23.
Maksa – Orbán – Varga Show

Az élet átrendezte a 2023. április 23-ra meghirdetett Aradi & Varga Show-t.  Az Orlai ház színpadán Túri Andrea igazgató köszöntötte a közönséget, és színpadra szólította Varga Ferenc Józsefet.  A humorista bejelentette, hogy társa 39 fokos lázzal fekszik otthon, s rögvest fel is hívta telefonon, hogy a közönség tapsát hallva hamarabb gyógyulhasson. Aradi Tibor elmondta, hogy gyermeke egy halom vírust vitt haza, és ő eldönthette, melyiket szeretné elkapni.

Előbb Varga Ferenc József szórakoztatta a közönséget, őt Antal Imre Szeszélyes évszakok című tévéműsorában ismertté vált Orbán Sándor követte, és harmadikként Maksa Zoltán vette át a szót, aki elmesélte, hogy 1981-től van a pályán, sőt azt is elárulta, ma már 62 éves, így a közönség könnyen kiszámolhatta, hogy 41 éve van színpadon. A Varga  - Orbán kettős  is mosolyt csalt a nézők arcára azzal a kérdéssorozattal, hogyan vélekednek a férfiak párkapcsolatukról a szerelem első, tizedik és huszadik évében.

 

Befejezésként Varga Ferenc József énekes parodistaként is bemutatkozott, Horváth Charlie, Csepregi Éva és Szikora Robi számait adta elő, egy kicsit másképp.

 

A szenzációs trió előadásán mindenki jól szórakozhatott. 

GALÉRIA